İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


HER MAÇ FİNAL HAVASINDA OLACAK

Tarih 11 Şubat 2026, 12:36 Editör İskender Kordu

Bakırköyspor Kulüp Başkanı Emre Erzurumoğlu Girne Gençlik önünde aldıkları 2-1lik galibiyetin ardından bir değerlendirme yaparak Play Off şansını sonuna kadar zorlayacaklarını, kalan bütün maçlara final havasında hazırlanıp çıkacaklarını söyledi.

“HER MAÇ FİNAL HAVASINDA OLACAK”

 

Bakırköyspor Kulüp Başkanı Emre Erzurumoğlu Girne Gençlik önünde aldıkları 2-1’lik galibiyetin ardından bir değerlendirme yaparak Play Off şansını sonuna kadar zorlayacaklarını, kalan bütün maçlara final havasında hazırlanıp çıkacaklarını söyledi.

 

“ÇOK ZOR MAÇ OLDU”

 Erzurumluoğlu “Bu hafta çok zor maç oldu. İlk golü yememize rağmen maçtan hiçbir dakika kopmadan, taraftarımızın da desteğiyle son dakikalarda bulduğumuz golle kazanmayı bildik. 5’te 5 yaptık. İyi bir seri yakaladık. Bu hafta yine lider Cevizli Anadolu ile deplasmanda maçımız var. Oraya da yine puanlar almaya gidiyoruz. Kuvvetli bir takımla. Grubumuzun iyi takımlarından Cevizli Anadolu ile oynayacağız. Bundan sonra her maç final havasında olacak. Amacımız en üst sıralarda bitirip kendimizi Play Off’a atmak.” Dedi.

“TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ”

Transfer çalışmalarına da değinen Erzurumluoğlu “Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Aklımıza yatan oyuncu olduğu zaman transfer bizim için her zaman açık.” Şeklinde konuştu.

 

Bu haber 25 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

KÜÇÜKKÖYDEN DEMİR GİBİ TRANSFER

KÜÇÜKKÖYDEN DEMİR GİBİ TRANSFER Süper Amatör Küme ekiplerinden Küçükköyden son dakika transferi.

BAKIRKÖYDEN TRANSFER ATAĞI

BAKIRKÖYDEN TRANSFER ATAĞI Süper Amatör Küme ekiplerinden Bakırköyspordan flaş transfer.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi