İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


UZUN BİR İKİNCİ YARI VAR

Tarih 29 Ocak 2026, 19:40 Editör İskender Kordu

Cevizli Anadoluspor Futbol Şube Sorumlusu Erdal Şahin liderlik koltuğuna rağmen temkinli konuştu. Şahin puan tablosundaki sıralamaya bakmadan seri galibiyetler ve net skorlarla yollarına devam ettiklerini söyledi.

“UZUN BİR İKİNCİ YARI VAR”

 

Cevizli Anadoluspor Futbol Şube Sorumlusu Erdal Şahin liderlik koltuğuna rağmen temkinli konuştu. Şahin puan tablosundaki sıralamaya bakmadan seri galibiyetler ve net skorlarla yollarına devam ettiklerini söyledi.

 233

“MAÇ MAÇ BAKTIK”

 Şahin “Cevizli Anadoluspor Kulübü olarak bugüne kadar sezona maç maç baktık. Puan tablosundaki sıralamaya çok takılmadan galibiyet serisi ile ve net skorlarla yolumuza devam ediyoruz. 17 hafta sonunda namağlup olarak zirvede yerimizi aldık.” Dedi.

“BURALARDA OLMAK BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Süper Amatör Kümede yoluna namağlup devam eden 3 takımdan biri olduklarını kaydeden Şahin “İstanbul Süper Amatör Ligde yoluna namağlup devam eden üç takımdan biriyiz. Mahallemiz, semtimiz adına buralarda olmak bizler için çok önemli. Gençlerin umudu sloganı ile çıktığımız bu yolda altyapımızda oynayan kardeşlerimize bir vizyon, bir hedef kazandırmaya çalışıyoruz.” İfadesini kullandı.

“SKOR NE OLURSA OLSUN SARILIP, EL SIKIŞIP AYRILABİLMEK EN ÖNEMLİSİ”

Sahalarında oynadıkları bütün maçlarda rakip takımları en iyi şekilde ağırlayıp misafir ettiklerini dile getiren Şahin “Her gelen takımı, futbolcu, teknik heyet, yöneticiyi en iyi şekilde ağırlayıp misafir ediyoruz. Çok şükür deplasmanlarda da bugüne kadar bir zorluk yaşamadık. Bu hafta Kağıthane deplasmanına gidiyoruz. Zirve yarışı için çok önemli bir maç ama kazanan şampiyon olmayacak, kaybeden ise kopmayacak. Uzun bir ikinci yarı var. Kağıthane taraftarını, yönetimini ilk maçta kulüp adına şahsım çok iyi ağırladığımızı düşünüyorum. Aynı centilmenlikle onların da bizleri ağırlayacağına olan inancım yüksek. Skor ne olursa olsun sarılıp, el sıkışıp ayrılabilmek en önemlisi.” Dedi.

FURKAN DİKİLİTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Şahin sportif direktörleri Furkan Dikilitaş’a da futbol şubesi olarak kendilerine verdiği destek için teşekkür ederek gece gündüz takım için birlikte çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 43 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

OKŞİN KARAKURT RESMEN GAZİDE

OKŞİN KARAKURT RESMEN GAZİDE Süper Amatör Küme ekiplerinden Gazi Mahallesiden son dakika transferi.

BAKIRKÖYDEN İKİ TRANSFER BİRDEN

BAKIRKÖYDEN İKİ TRANSFER BİRDEN Süper Amatör Küme ekiplerinden Bakırköyspor transferde atağa kalktı.

EN ÇOK OKUNANLAR


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi