| ||||||||||
| ||||||||||
ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ |
ÇATALCASPOR, ÇATALCANIN ORTAK DEĞERİDİR
Çatalcaspor Başkan Yardımcısı Sait Fidan, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamalarda kulübe verdikleri desteğin artarak süreceğini söyledi. “ÇATALCASPOR, ÇATALCA’NIN ORTAK DEĞERİDİR”
Çatalcaspor Başkan Yardımcısı Sait Fidan, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamalarda kulübe verdikleri desteğin artarak süreceğini söyledi.
Fidan, Çatalcaspor'u yalnızca bir futbol kulübü olarak değil, ilçenin ortak değeri ve önemli bir markası olarak gördüklerini ifade etti. Çatalcaspor yönetim kurulunda Fidan ailesini temsil eden başkan yardımcısı Sait Fidan, kulüple olan bağlarını ve yeni döneme ilişkin düşüncelerini anlattı. Uzun yıllardır Çatalca'da ticaret yaptıklarını ve imkânları ölçüsünde Çatalcaspor'a destek olduklarını belirten Fidan, Hasan Gökçe başkanlığındaki yönetimde de aynı anlayışla hareket edeceklerini söyledi. ![]() Hasan Gökçe'nin yönetim kuruluna katılma teklifini tereddüt etmeden kabul ettiğini belirten Fidan, daha önce de Çatalcaspor'da görev yaptığını hatırlatarak, “Hasan Başkanı da Çatalcaspor'umuzu da iyi bildiğimiz için düşünmeden yanında olmaya ve yolumuza birlikte devam etmeye karar verdik” dedi. ![]() “NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ” Çatalca ile olan bağlarının kulübe destek verme konusunda önemli bir motivasyon olduğunu vurgulayan Fidan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekmeğimiz burada, yıllardır Çatalca'da esnafız. Çatalcaspor'u sadece bir futbol kulübü olarak değil, Çatalca'nın ortak değeri, gençlerimizin umudu ve ilçemizin önemli bir markası olarak görüyoruz. Çatalca'mız ve Çatalcaspor'umuz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hasan Başkanımızla birlikte imkânlarımız dâhilinde sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz.” Bu haber 18 defa okunmuştur.
|
EN ÇOK OKUNANLAR |
||||||||
|
Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
||||||||||