Silivrisporun geleceğini güvence altına almak ve kulübün üye sayısını artırmak amacıyla başlattığı Hedef 1957 Üye kampanyasına Zafer Bıyıklı, Süleyman Yalçın, Caner Çorbacıoğlu ve Ergün Tokgöz, Gold üye olarak destek verdi
SİLİVRİSPOR’A GOLD DESTEK!
Silivrispor’un geleceğini güvence altına almak ve kulübün üye sayısını artırmak amacıyla başlattığı “Hedef 1957 Üye” kampanyasına Zafer Bıyıklı, Süleyman Yalçın, Caner Çorbacıoğlu ve Ergün Tokgöz, Gold üye olarak destek verdi.

BAŞKAN AKGÜN DURU’DAN TEŞEKKÜR
Silivrispor’un “1957’den geleceğe” anlayışıyla hayata geçirdiği “Hedef 1957 Üye” kampanyası, kulübe gönül verenlerin desteğiyle büyümeye devam ediyorB
Kampanyaya God üye olarak katkı sağlayan Zafer Bıyıklı, Süleyman Yalçın, Caner Çorbacıoğlu ve Ergün Tokgöz, Silivrispor Kulübü’nün merkez idari binasında Kulüp Başkanı Akgün Duru tarafından karşılandı.
Kulübe verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür eden başkan Akgün Duru, Silivrispor’un geleceği adına büyük önem taşıyan kampanyaya gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.
Silivrispor yönetimi, kulübün yarınlarını daha güçlü temeller üzerine inşa etmek amacıyla başlatılan kampanyaya katkı sunan tüm üyelere teşekkür ederek, “Hedef 1957 Üye” yolculuğunun dayanışma ve birlik ruhuyla büyümeye devam edeceğini vurguladı.
Bu haber 18 defa okunmuştur.