İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


MİMARSİNANSPOR DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Tarih 12 Ekim 2026, 13:33 Editör İskender Kordu

Büyükçekmece Mimar Sinansporun efsane teknik direktörlerinden ve eski başkanlarından Adem Kutsal, pazar günü gerçekleştirilen sezon açılışında açıklamalarda bulundu.

 “MİMARSİNANSPOR DAHA İYİ YERLERE GELECEK”

 

Büyükçekmece Mimar Sinanspor’un efsane teknik direktörlerinden ve eski başkanlarından Adem Kutsal, pazar günü gerçekleştirilen sezon açılışında açıklamalarda bulundu.

 

Yeni yönetimin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Kutsal, kulübün geleceğine ilişkin umutlu mesajlar verdi. Tecrübeli futbol adamı, genç teknik adamlara da destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Mimarsinanspor’un sezon açılışına katılan kulübün efsane isimlerinden Adem Kutsal, yeni yönetimin çalışmalarını değerlendirdi. Yönetimin büyük bir özveriyle hareket ettiğini belirten Kutsal, kulübün geçmişinde görev alan isimlerin ortak amacının Mimarsinanspor’u daha iyi yerlere taşımak olduğunu vurguladı.

 “ONLAR BİZİM EVLATLARIMIZ”

Yeni yönetimin çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Kutsal, kulüpteki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Kutsal, “İyi bir yönetim geldi. Çocuklar çok iyi niyetli çalışıyor. İleriye dönük çok iyi şeyler olacağına inanıyorum. Yapılan çalışmalar güzel ve hepsi büyük bir özveriyle hareket ediyor. Onlarla gurur duyuyorum. Önceki yönetimle de gurur duyuyorum. Onlar bizim evlatlarımız, bizim talebelerimiz. Yeter ki Mimarsinanspor daha iyi yerlere gelsin. İnanıyorum ki bugünkünden daha iyi olacaklar” ifadelerini kullandı.

 “TAKIMIMIZ KOŞUYOR, MÜCADELE EDİYOR”

Mimarsinanspor’un kadro yapısına ve gelişim sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan deneyimli futbol adamı, yeni yönetimin takımın eksiklerini gidermek adına önemli adımlar attığını söyledi.

İlk dönemde futbolcu kalitesi açısından bazı eksiklikler bulunduğunu belirten Kutsal, yapılan takviyelerle takımın daha iyi bir seviyeye geldiğini ifade etti.

Kutsal, “İlk dönemde futbolcu kalitesi açısından bazı eksikler vardı, bunları tamamladılar. Şimdi takımımız iyi, fena değil. Koşuyor, mücadele ediyor. Takımımız kötü değil. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde daha da iyi olacaklar” diyerek takıma güvendiğini dile getirdi.

 “JÜBİLE YAPMADIM”

Uzun yıllarını futbola ve Mimarsinanspor’a veren Adem Kutsal, antrenörlük kariyerine ilişkin soruyu da yanıtladı. Teknik adamlığı tamamen bırakmadığını belirten Kutsal, genç antrenörlerin önünün açılmasını istediğini söyledi.

Genç teknik adamlara destek vermeye hazır olduğunu vurgulayan Kutsal, “Jübile yapmadım. Şu anda genç kardeşlerimiz var, onlar görev yapıyor. Biz de kendilerine destek olacağız. Ama bir gün bize de ihtiyaç duyulursa, ‘Gel, bizim elimizden tut’ derlerse elimizden geleni yaparız” dedi.

Mimarsinanspor’un geçmişinde önemli izler bırakan Adem Kutsal’ın açıklamaları, kulübün eski ve yeni yönetimleri arasındaki dayanışmayı ortaya koyarken, tecrübeli futbol adamının genç kuşaklara destek mesajı da camiada dikkat çekti.

Bu haber 29 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

DESTEĞİMİZ SÜRECEK Büyükçekmece Mimarsinansporun geçmiş dönem başkanı Barbaros Korkmaz, kulübün sezon açılışına katılarak yeni yönetim...

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ Büyükçekmece Mimarsinansporun ana sponsorlarından CK Tur Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Korkmaz, gençleri kötü alışk...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi