İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


KENTYILDIZDA ŞEN DÖNEMİ

Tarih 03 Şubat 2025, 11:28 Editör İskender Kordu

Amatör 2.Küme ekiplerinden Kentyıldızsporda teknik direktörlük görevine Ramis Şen getirildi.

KENTYILDIZ’DA ŞEN DÖNEMİ

 

Amatör 2.Küme ekiplerinden Kentyıldızspor’da teknik direktörlük görevine Ramis Şen getirildi.

 kLPX

Esenler temsilcisi ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı, sezon sonuna kadar resmi sözleşmeye imza atıldığı kaydedildi. Kulüp başkanı Cevdet Can ve yönetimin de hazır bulunduğu imza töreninde Şen’in 2 yıllık imza attığı kaydedildi. Yönetimin, Şen’le uzun vadeli çalışmak istediği, bu nedenle sözleşmeyi ilk etapta 2 yıllık olduğu elimize ulaşan bilgiler arasında.

kLPX

İMZALAR DA YOLDA

Öte yandan Kentyıldız yönetiminin transfer çalışmalarını da hızlandırdığı, imzaların da önümüzdeki günlerde arka arkaya gelmeye başlayacağı ifade edildi. Kulüp başkanı Cevdet Can yaptığı açıklamada yeni sezona süper bir kadroyla gireceklerini söyledi.

kLPX

AKBULUT FUTBOLUN BAŞINA GETİRİLDİ

Bu arada Kentyıldız yönetiminin futbol şube sorumluluğuna da Levent Akbulut’u getirdiği belirtildi. Akbulut’un aynı zamanda genel kaptanlık görevini de birlikte sürdüreceği bildirildi.

Bu haber 33 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

2.AMATÖR KÜME

ARNAVUTKÖYSPOR GENÇE EMANET

ARNAVUTKÖYSPOR GENÇE EMANET Amatör 2.Küme ekiplerinden Arnavutköysporda teknik direktörlük görevine Murat Genç getirildi.

ŞİMDİ MODA GÖKÇEALİ!

ŞİMDİ MODA GÖKÇEALİ! Amatör 2.Küme ekiplerinden Gökçealispora yeni sezon öncesi bir destek de Moda Erkek Kuaföründen geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi