U 18 A Ligi 1.Grupt oynanan maçta Beycilerspor deplasmanda güçlü rakibi Anadolu Esenyurtu 2-1 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.
BEYCİLER’DEN ANADOLU VURGUNU: 2-1
U 18 A Ligi 1.Grupt oynanan maçta Beycilerspor deplasmanda güçlü rakibi Anadolu Esenyurt’u 2-1 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

Mimarsinan Baba Hakkı Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu.
Maça etkili başlayan Esenyurt temsilcisi 7. Dakikada Harun Songürcü’nün attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk Beycilerspor bu gole 35. Dakikada Mehmet Süne ile yanıt verince skora denge geldi: 1-1.
Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan konuk Beycilerspor 77. Dakikada Ömer’le bir gol daha bularak 2-1 öne geçti.
Kalan sürede başka gol olmayınca 3 puan 2-1’lik sonuçla Beycilerspor’un oldu.
Bu sonuçla Anadolu Esenyurt 6 puanda kalırken ilk galibiyetiyle tanışan Beycilerspor da 3 puana yükselerek gözünü üst sıralara dikti.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
Bu haber 641 defa okunmuştur.