İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Tarih 17 Ağustos 2026, 21:53 Editör İskender Kordu

Amatör 1. Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirirken, Genel Kaptan Fettah Plakay da sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

 “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

 

Amatör 1. Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirirken, Genel Kaptan Fettah Plakay da sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

 

Takımın hedefinin net olduğunu vurgulayan Plakay, “Bahanelerin arkasına saklanmayacağız. Bu sezon direkt çıkmak istiyoruz” dedi.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadyumu’nda gerçekleştirilen ilk çalışmanın ardından açıklamalarda bulunan Fettah Plakay, Teknik Direktör Ramazan Balkan’ın Yeşilova Esnafspor için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

 “BU SEZON DİREKT ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açık bir şekilde dile getiren Plakay, geçen sezon yaşanan Play Off sürecinin ardından bu kez işi daha erken bitirmek istediklerini söyledi.

Teknik direktör Ramazan Balkan’ın isminin geçtiğimiz sezon da gündeme geldiğini ancak bu sezona kısmet olduğunu kaydeden Plakay, “Geçen sene de düşündük ama kısmet olmadı. Demek ki bu seneymiş kısmet. İnşallah gönlümüze göre olur her şey. Bu sene çıkmak istiyoruz. Her ne olursa olsun, grubumuz şöyleymiş, böyleymiş demeden mücadele edeceğiz. Bahanelerin arkasına saklanmayacağız. Play Off bile değil, direkt çıkmak istiyoruz. İşimizi Play Off’a bırakmadan çıkacağız. Hedefimiz bu ve ona göre hazırlık yapıyoruz” dedi.

“TRANSFER BİTMEZ”

Transfer çalışmalarının henüz sona ermediğini de vurgulayan Plakay, “Bir oyuncuyla daha görüşüyorum. Anlaşırsak yarın akşam transferi gerçekleştirebiliriz. Her zaman söylediğim klasik bir sözü vardır; Yeşilova’da transfer bitmez. Transfer son güne kadar devam eder. Takıma faydalı olacak oyuncuyu gördüğümüz zaman alırız” ifadelerini kullandı.

 “ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI YAPACAĞIZ”

Sezon hazırlıklarının önemine de dikkat çeken Fettah Plakay, iyi bir başlangıç yapmanın sezonun tamamı açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Plakay, “Sezona ne kadar iyi hazırlanırsanız, lige başladığınızda da o kadar iyi sonuçlar alırsınız. Biz de bunun bilincindeyiz. Şampiyonluk için her türlü fedakârlığı yapacağız. Yapmamız lazım. Hedefimiz belli” şeklinde konuştu.

“HERKESİN GÖZÜ YEŞİLOVA’DA”

Kulübün tesisleri ve imkanları üzerinden yapılan değerlendirmelere de değinen Plakay, Yeşilova Esnafspor’un dışarıdan göründüğü kadar rahat bir durumda olmadığını ifade etti.

Plakay, “Herkesin gözü bizde. ‘Tesis var, şu var, bu var’ deniliyor ama tesisin ne durumda olduğunu soran yok. Para geliyor, gidiyor deniliyor ama benim cebimdeki paranın nasıl harcandığını, ne şekilde kullanıldığını biliyor musun? Bu nedenle bu sezon ne olursa olsun, bütün gücümüzle şampiyon olmaya çalışacağız” dedi.

“EN KÖTÜ SÜPER AMATÖRDE OLMALIYIZ”

Yeşilova Esnafspor camiasının kendilerinden beklentisinin yüksek olduğunu belirten Plakay, kulübün geleceği adına daha üst liglerde mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Plakay, “Camiamızın bizden çok büyük beklentileri var. Yeşilova Esnafspor’un şu anda bulunduğu yer bana yakışmıyor. Bence en kötü Süper Amatörde, hatta BAL’da olmamız lazım. BAL’a çıkamadık diyelim ama en azından Süper Amatör’de olmamız ve orada ses getirmemiz lazım” dedi.

“BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPALIM”

Açıklamalarında oldukça kararlı bir görüntü çizen Fettah Plakay, kulübü bırakmayı düşündüğü bir dönemde yeniden mücadele kararı aldığını da söyledi.

Plakay, “İçim acıyor. Hem de nasıl. Vallahi bırakacaktım. Ama kendime ‘Şu takımı şampiyon yapalım’ dedim. Bütün gayem bu. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 38 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

YEŞİLOVA ESNAFSPOR SAHAYA İNDİ

YEŞİLOVA ESNAFSPOR SAHAYA İNDİ Amatör 1. Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor, 2026-2027 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECEDE DOĞAN DEVRİ

BÜYÜKÇEKMECEDE DOĞAN DEVRİ Amatör 1. Küme ekiplerinden Büyükçekmece Belediyesporda teknik direktörlük görevine Tacettin Doğan getirildi.

EN ÇOK OKUNANLAR


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi