İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


BEYLİKDÜZÜNDEN MORAL YEMEĞİ

Tarih 10 Ekim 2025, 15:20 Editör İskender Kordu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor Pazar günü Çatalcasporla deplasmanda oynayacağı zorlu maç öncesi dün akşam Defne Restaurantta moral yemeğinde biraraya geldi.

BEYLİKDÜZÜ’NDEN MORAL YEMEĞİ

 DSC-2566

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor Pazar günü Çatalcaspor’la deplasmanda oynayacağı zorlu maç öncesi dün akşam Defne Restaurant’ta moral yemeğinde biraraya geldi.

 DSC-2595-Kopya

 Onur Marketleri Yönetim Kurulu tarafından verilen yemeğe iş insanı Erdal Sağlam da katkı sağladı.

DSC-2578
Sezonun ilk haftası öncesi verilen yemekte yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve kulübe yemeği ikram eden Onur Marketleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan ve Rıza Doğan da hazır bulundu.
DSC-2571
 
DSC-2573

“KULÜBÜMÜZÜN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Onur Marketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Doğan ve Rıza Doğan ile iş insanı Erdal Sağlam ortak bir açıklamada bulunarak “Kentimizin en büyük değerlerinden biri Beylikdüzüspor. Kentimizin her türlü sportif etkinliğinin yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Kulübümüzün her zaman yanında olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Beylikdüzüspor’un yanındayız. Ulu Önderimiz Atatürk’ün ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ ve ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanının severim’ sözlerinin de sonuna kadar yanındayız.” Şeklinde konuştular.

DSC-2597

AYDIN’DAN JESTE TEŞEKKÜR

Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın da yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi kendilerine yemek jesti yaparak desteklerini esirgemeyen Onur Marketleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan ve Rıza Doğan ile iş insanı Erdal Sağlam’a ayrı teşekkür etti. Aydın “Bundan önce olduğu gibi bugün de desteğini esirgemeyen Onur Marketleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan ve Rıza Doğan ile iş insanı Erdal Sağlam’a değerli jestleri için çok teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı. Aydın, yemeğe ev sahipliği yapan Defne Restaurant yönetimine de misafirperverliği ve ikramları için teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

DSC-2585
OĞUZHAN YAZICI VE EMRE KARADAĞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Yemeğin ilerleyen saatlerinde futbolculardan Oğuzhan Yazıcı ve Emre Karadağ’a da doğum günü pastası kesildi.

 DSC-2583
İki oyuncunun da jestten dolayı oldukça mutlu olduğu ve duygulandığı gözlendi. Zorlu Çatalcaspor deplasmanı öncesi Oğuzhan Yazıcı 34, Emre Karadağ da 28 yaşında bastı.

Bu haber 46 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

BÖLGESEL AMATÖR LİG

TEPECİKTEN ÇELİK GİBİ TRANSFER

TEPECİKTEN ÇELİK GİBİ TRANSFER Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor transfere doymuyor.

HAKAN ESA YUVAYA DÖNDÜ

HAKAN ESA YUVAYA DÖNDÜ Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspordan son dakika bombası.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi