Amatör 1.Küme ekiplerinden İstanbul Kıraç ile Suceyin ve Yeşilyayla hazırlık maçında kozlarını paylaştı.
KIRAÇ’TAN FARKLI TARİFE: 5-0
Amatör 1.Küme ekiplerinden İstanbul Kıraç ile Suceyin ve Yeşilyayla hazırlık maçında kozlarını paylaştı.
Sezon hazırlıklarına rakibine göre daha erken başlayan ve kadrosunu oturtmaya başlayan İstanbul Kıraç rakibi önünde güle oynaya farklı kazandı: 5-0.
Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta oyunun kontrolünü 90 dakika boyunca elinde tutan Esenyurt temsilcisi Resul 2, Efe, Mesut ve Savaş’ın golleriyle farka gitti: 5-0.
Suceyin ve Yeşilyayla zaman zaman maça ortak olmaya çalışsa da rakibinin fizik ve teknik üstünlüğüne karşı cevap veremedi.
İstanbul Kıraç rakibine göre daha organize bir görüntü ortaya koyarken Suceyin ve Yeşilyayla’nın da zamana ihtiyacı olduğu gözlendi.
Bu haber 20 defa okunmuştur.