İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


HERKESİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN

Tarih 06 Haziran 2025, 15:09 Editör İskender Kordu

Silivrispor Başkan Adayı Cemil Kızılkaya düzenlediği basın toplantısıyla görücüye çıktı. Gündemle ilgili soruları yanıtlandıran Kızılkaya yaklaşık olarak 1 saat süren basın toplantısında önemli açıklamaların altına imza attı.

“HERKESİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN”

 twsz

Silivrispor Başkan Adayı Cemil Kızılkaya düzenlediği basın toplantısıyla görücüye çıktı. Gündemle ilgili soruları yanıtlandıran Kızılkaya yaklaşık olarak 1 saat süren basın toplantısında önemli açıklamaların altına imza attı.

 twsz

 Kızılkaya hem sportif başarıyı hem de tesisleşmeyi önemsediklerini söyledi.

“2.LİG BÜTÇEMİZ DE HAZIR”

Kızılkaya “Başarılı olacak bir takım kuracağız. Play Off potasından düşmeyecek bir takım kurmak istiyoruz. Çıkarsak 2.Lig bütçemiz de hazır. İvedilikle altyapı için tesis yapımını da hızlı bir şekilde değerlendireceğiz. Bugüne kadar çok zaman kaybedilmiş zaten. Hiçbir dakikasını boş geçirmeden altyapı tesislerini yapmak için kolları sıvadık. Ekibimiz hazır. Destek olsun olmasın ben her iki başarıyı da istiyorum. Silivrispor’un ismini duyduğu zaman rakiplerin ürkmesi lazım.” İfadesini kullandı.

twsz

“HİÇBİRŞEYDEN KISMAYACAĞIZ”

Başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Kızılkaya “Altyapıya örnek olacak, Fair Play içinde, kaliteli bir takım oluşturmak için elimizden gelen fedakarlığı yapacağız. Hiçbirşeyden kısmayacağız. Altyapılar için tesis çalışmasına da bir an önce başlayacağız. Bu çok önemli. A takım da iyi olacak. Altyapı tesislerinin inşaatına da hemen başlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Teknik direktör Özgür Ergün’ün göreve devam edip etmeyeceği yönündeki bir soruyu da yanıtlandıran Kızılkaya gündemlerinde 3-4 tane isim olduğu söyledi.

 twsz
 

“KENDİMİN DE TAKİP ETTİĞİ, BEĞENDİĞİ 3-4 TANE HOCA VAR”

Kızılkaya “Şunu söyleyeceğim. Kendimin de beğendiği, takip ettiği 3-4 tane hoca var. Hepsiyle tek tek konuşacağız. Özgür Hocayı seviyoruz, destekliyoruz. Onun da fikirlerini alacağız. Hoca çok önemli. Hepsiyle görüştükten sonra bu kararı vereceğiz.” Diye konuştu.

twsz

“BU BÜTÇELERDEN KORKMUYORUZ”

Tesisleşme için yer arayışı içinde olduklarını belirten Kızılkaya “Yerin tapusu Silivrispor adına olacak. Yer arayışımız var. 5 ya da 10 dönümlük uygun yerler bakıyoruz. Onlar için ne gerekiyorsa, ne kadar gerekiyorsa bizim bütçelerimiz hazır. Bu bütçelerden korkmuyoruz. Bu bütçelerin neler olduğunu biliyoruz. Herkesin gönlü rahat olsun. Emin olun 7 yaşından beri sürekli mücadelenin içinde olan biriyim. Ekmeğini taştan çıkaran bir insanım diyebilirim. Silivrispor’u da bir emanet olarak görüyoruz. Bu emaneti de en iyi şekilde taşıyacağız. Silivrispor’a bir çok şey kazandıracağımızın sözünü buradan veriyorum.” İfadesini kullandı.

twsz

“HİÇ KİMSE YAPMASA BİLE BEN KENDİM YAPACAĞIM”

Altyapı için yapılacak olan tesisin kendisi için çok önemli olduğunu, gerekirse kendi cebinden verip yaptıracağını kaydeden Kızılkaya sözlerine şöyle devam etti “Ben Silivrispor’la dertleniyorum. Yapmacık olsun diye, söylem olsun diye konuşmuyoruz. Hiç kimse yapmasa bile ben kendim yapacağım. Çocukların başarılı olması yarınlar için önemli. Öncelikle onlar için yola çıktım. Bir yara varsa tedavi edilmesi lazım. Çünkü o yara kanayan yara. Bugüne kadar da taş üstüne taş koymuş, emek veren herkese, bugün bizlerle olan basın camiasına da çok çok teşekkür ediyoruz. Çok renkli bir sezon olacak. Kaybedersem de üzülmeyeceğim. Kazanırsam çok şeyler yapacağım. Diğer başkan adayı kazanırsa onu tebrik edeceğim. Yine deplasmanlara gideceğim. Desteğimi hiçbir şekilde Silivrispor’dan eksik etmeyeceğim. Dostluk, demokrasi içinde bir kongre olsun. Dürüst kongre olsun. Sevgi kazansın, Silivrispor kazansın. Diğer aday beyefendiye de başarılar diliyorum.”

Bu haber 42 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

PROFESYONEL LİGLER

BANA İHTİYAÇ YOK

BANA İHTİYAÇ YOK Silivrisporun duayen başkanlarından Akgün Duru yaklaşan genel kurul öncesi sessizliğini bozdu.

YILDIZ ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

YILDIZ ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI İsmi kamuoyunda bir süreden beri genel kurul öncesi Silivrispor adaylığı için geçen Murat Yıldız adaylığını resmen ...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi