İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


HİSARDA KONGRE SESLERİ

Tarih 21 Mart 2025, 11:25 Editör İskender Kordu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Anadolu Hisarı İdman Yurdunda şimdiden kongre rüzgarları esmeye başladı.

HİSAR’DA KONGRE SESLERİ

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nda şimdiden kongre rüzgarları esmeye başladı.

 Görüntülenemeyen bx6A kodlu dosya

 Yeşil sarılı yönetimin mayıs ayındaki kongresi durum değerlendirmesi yaptığı, kulüp başkanı İlker Güner’in de yönetim içinde kalarak başkanlığı devretmeyi planladığı kaydedildi. Gelişmelerle ilgili açıklama kulüp başkanı İlker Güner’den geldi.

“SÜRPRİZLERE GEBEYİZ DİYE SÖYLEYEBİLİRİM”

 Güner “Mayıs ayında yapılacak bir kongremiz var. Planlama ondan sonra yapılacak. Olmasını istediklerimiz var. Onlar olursa biz çekileceğiz. Bu işi iyi götürebileceğine inandığımız ve destek vereceğimiz biri var. Onun yanında devam edeceğiz. Sürprizlere gebeyiz diye söyleyebilirim.” Dedi.

Bu haber 409 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

BÖLGESEL AMATÖR LİG

FERİKÖYDEN YILIN BOMBASI

FERİKÖYDEN YILIN BOMBASI Bölgesel amatörlük ekiplerinden Feriköy, yılın transfer bombasını patlattı.

FERİKÖYDEN İKİ İMZA BİRDEN

FERİKÖYDEN İKİ İMZA BİRDEN Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Feriköyde iç transfer çalışmaları kapsamında iki imza birden geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi