Süper Amatör Kümede gruplarında sezonu aynı puan ve ikili averajla tamamlayan Vefa ile İstanbul Bafra ikinciyi belirleyecek baraj maçında karşı karşıya geldi.
BARAJ MAÇI BAFRA’NIN: 5-2
Süper Amatör Kümede gruplarında sezonu aynı puan ve ikili averajla tamamlayan Vefa ile İstanbul Bafra ikinciyi belirleyecek baraj maçında karşı karşıya geldi.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Vefa 50. Dakikada Volkan Sipahi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar 80. Dakikada Batuhan Karagöz’ün gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. 90+5’te de Oğuzhan Türkmen kırmızı kart görünce Vefa sahada 9 kişi kaldı. İstanbul Bafra 90+7. Dakikada Suat Vatansever’in golüyle maçı uzatmalara taşıdı. Bafra uzatmalarda 115. Dakikada Emrullah Öz’ün gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. Kalan sürede gol olmayınca maçın sonucunu belirlemek için penaltılara gidildi. Penaltı atışları sonunda rakibine 4-1 üstünlük kuran Bafra baraj maçını kazanarak doğrudan SAL Klasman Gruplarına kalan taraf oldu. Vefa ise Klasman Grubu’na kalabilmek için ekstra Play Off maçları oynayacak.
Bu haber 135 defa okunmuştur.