İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


GÜMÜŞSUYUNDAN 3 TRANSFER BİRDEN

Tarih 22 Eylül 2023, 15:41 Editör İskender Kordu

Amatör 1.Küme ekiplerinden Gümüşsuyu transferde bombaları arka arkaya patlattı.

GÜMÜŞSUYU’NDAN 3 TRANSFER BİRDEN

 30d1c2fa-cc90-4bf4-bdda-28ce4f52f70b

Amatör 1.Küme ekiplerinden Gümüşsuyu transferde bombaları arka arkaya patlattı.

 82f1e91d-74ea-42d3-8b26-0cbe3ec4beaf

 Boğaziçi ekibi teknik heyetin raporları doğrulusunda 3 transferde birden kadrosuna kattı. İlk bomba Edirne Keşan Kültür forması giyen Fırat Çelik oldu. Kulüp binasında yapılan imza töreninde deneyimli oyuncu attığı imzayla bir anlamda İstanbul’a da dönüş yapmış oldu. 24 yaşındaki oyuncunun kanat bek olarak görev yaptığı belirtildi.

e87d826a-163d-4548-9e58-84d98cda6089
Gümüşsuyu’nun ikinci bomba transferi de 3 ayrı Beykoz takımında forma giyen Emiralp Kılınç oldu. Ortasahada görev yapan 23 yaşındaki oyuncunun son olarak Boyacıköy forması giydiği belirtildi.

Gümüşsuyu yönetiminin son transfer hamlesi de Batuhan Özsoy oldu. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncunun son olarak Boğaziçi 1907 forması giydiği bildirildi.

Haber: TALİP ERCAN/ ER-HA BEYKOZ

 

Bu haber 576 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

ESNAFA TAZE KAN

ESNAFA TAZE KAN Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeşilova Esnaftan son dakika transferi.

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİMİZE İNANIYORUM

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİMİZE İNANIYORUM Güzelcespor Sportif Direktörü Ceyhun Canbaz takım olarak ligde daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi