K.Çekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan Çorluspor 1947 önünde alınan 2-0lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada hak edenin şampiyon olmasını dilediğini söyledi.
“HAK EDEN ÇIKSIN”
K.Çekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan Çorluspor 1947 önünde alınan 2-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada hak edenin şampiyon olmasını dilediğini söyledi.
Orhan “Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta çok kaliteli iki takımın çok iyi mücadelesinde, saha ve seyirci avantajıyla çıktığımız maçta 2-0’lık sonuçla galip geldik. Bundan sonraki süreçte hak edenin şampiyon olmasını diliyorum. K.Çekmece Sinopspor kulübü olarak ilçemizde ve tribünlerde görmüş olduğumuz bu birlik ve beraberlik bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Teknik heyetime ve sporcularıma da teşekkür ediyorum. Biz Allah’ın izniyle 3.Lige çıkacağız.” Dedi.
Haber: İskender KORDU
Bu haber 376 defa okunmuştur.