İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


YARIM KALAN İŞİMİZİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Tarih 11 Ağustos 2022, 12:46 Editör İskender Kordu

K.Çekmece Ufukspor Genel Sekreteri Faruk Kuzu geçtiğimiz sezon yarım kalan hesaplarını bu sezon kapatmak istediklerini söyledi.

“YARIM KALAN İŞİMİZİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

 

K.Çekmece Ufukspor Genel Sekreteri Faruk Kuzu geçtiğimiz sezon yarım kalan hesaplarını bu sezon kapatmak istediklerini söyledi.

 IMG-3933

 Kuzu sezonun ilk antrenmanından önce yaptığı açıklamada “Yeni sezon öncelikli olarak hayırlı ve uğurlu olsun. Herşeyden önce kazasız, belasız bir lig diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde geçtiğimiz sezon kaldığımız yerden yarım kalan işimizi bu sezon tamamlamak istiyoruz. İyi bir kadro oluşturduk. Hedef Bölgesel Amatör Lige yükselmek.” Dedi.

Bu haber 784 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

KUŞTEPESPORDAN SAĞLIK EKİBİNE TAKVİYE

KUŞTEPESPORDAN SAĞLIK EKİBİNE TAKVİYE Süper Amatör Küme ekiplerinden Kuştepespor, deneyimli masör Mahmut Emiri kadrosuna kattı.

YEŞİLILGAZDA METE BAŞ DÖNEMİ

YEŞİLILGAZDA METE BAŞ DÖNEMİ Süper Amatör Küme ekiplerinden YeşilIlgazsporda teknik direktörlük görevine Mete Baş getirildi.

EN ÇOK OKUNANLAR


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Tayt

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi