İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


B.MİMARSİNAN AĞIR YARALI: 2-5

Tarih 23 Ocak 2022, 22:16 Editör İskender Kordu

Süper Amatör Küme 1.Grupta ligde kalma mücadelesi veren B.Mimarsinana bir darbe de Orhanlıspordan geldi.

B.MİMARSİNAN AĞIR YARALI: 2-5

 IMG-9729-Kopya

Süper Amatör Küme 1.Grupta ligde kalma mücadelesi veren B.Mimarsinan’a bir darbe de Orhanlıspor’dan geldi.

IMG-9739-Kopya 

B.Çekmece temsilcisi kendi sahasında ve seyircisi önünde puan ve puanlar için çıktığı maçta Orhanlıspor’a 5-2 mağlup olarak ligde kalma umutlarını iyice azalttı. Mimarsinan Baba Hakkı Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı 44. Dakikada Osman Karaman’ın attığı golle konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

IMG-9748-Kopya
İkinci yarıda ev sahibi ekip beraberlik golü ararken ikinci gol yine Orhanlıspor’dan geldi. Misafir takım 60. Dakikada Özgür Tuptaş’ın golüyle skoru 2-0 yaptı. 70’de sahneye çıkan Ertuğrul Erol skoru 3-0 yatı. B.Mimarsinan 71’de Erdeniz Akgül’ün golüyle umutlandı: 1-3.
IMG-9756-Kopya
77. Dakikada Hüseyin Kızıldemir kırmızı kartal oyundan atılınca ev sahibi ekip kalan sürede 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 87’de Şenol Salih skoru 3-2 yaptı. Orhanlıpor 90+1 ve 90+2. Dakikalarda önce Furkan Alkan ardından da Osman Karaman’la 2 gol bularak skoru ilan etti: 2-5.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bu haber 1049 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

ÇANTAKÖY 4 İMZA DA ALTYAPIYA

ÇANTAKÖY 4 İMZA DA ALTYAPIYA Süper Amatör Küme ekiplerinden Çantaköysporda 4 imzada altyapı teknik heyetine geldi.

ÇANTAKÖY STADINA ONAY GELDİ

ÇANTAKÖY STADINA ONAY GELDİ Süper Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspora bir müjde de İstanbul Gençlik ve İl Spor Müdürlüğünden geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi