İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


ARENAYA PLATES EĞİTMENİ

ARENAYA PLATES EĞİTMENİ

Tarih 23 Ocak 2020, 18:58 Editör İskender Kordu

B.Çekmece ilçesinin amatör kulüplerinden İstanbul Arenadan altyapıda plates eğitmeni olarak göreve başlayan Banu Danışık sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

ARENA’YA PLATES EĞİTMENİ

 

B.Çekmece ilçesinin amatör kulüplerinden İstanbul Arena’dan altyapıda plates eğitmeni olarak göreve  başlayan Banu Danışık sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

 

 Altyapıya yeni bir çehre kazandırmak isteyen yönetim devrim gibi bir karara imza atarken Danışık’ın altyapıda 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular için plates eğitimi vereceği ifade edildi. İmza sonrası gazetemize bir açıklamada bulunan Danışık şöyle dedi “Amacımız zihin- beden bütünlüğünü sağlamak, kasları güçlendirmek, esnekliklerini arttırmak, vücudun genel sağlığını iyileştirmek, merkezi yani core’yi (karın kaslarını) güçlendirip, denge ve koordinasyonu arttırarak streslerini de azaltmaktır. Ergenlik dönemini sorunsuz bir bedenle geçiş yapmalarını sağlamaktır. Çünkü ergenliğe geçişlerde çağımızın hastalığı olan kifoz, skolyoz ve duruş bozuklukları olabiliyor gençlerde. Bunun olmamasınısağlamak adına ve önceliği çocuklar olan bir futbol kulübünde çalışmaya balşlamaktan gurur duyuyorum. Cenk  Hocayla Arena ailesin eteşekkür ederim.” Dedi.

Bu haber 892 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

AKTÜEL

19 MAYIS KUTLU OLSUN/ RAMAZAN SAKALLIOĞLU

19 MAYIS KUTLU OLSUN/ RAMAZAN SAKALLIOĞLU Spor insanı Ramazan Sakallıoğlu bir mesaj yayınlayarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 107. yılını kutladı.

19 MAYIS KUTLU OLSUN/ HAKAN USLU

19 MAYIS KUTLU OLSUN/ HAKAN USLU Sezer Tabela sahibi Hakan Uslu bir mesaj yayınlayarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 107. yılını kutladı.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi