İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


BEYLİKDÜZÜNDE CÖRÜT DEVRİ

BEYLİKDÜZÜNDE CÖRÜT DEVRİ

Tarih 11 Aralık 2019, 22:08 Editör İskender Kordu

Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüsporda Atilla Erdoğanın istifasının ardından teknik direktörlük görevine Fuat Cörüt getirildi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE CÖRÜT DEVRİ

 

Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor’da Atilla Erdoğan’ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine Fuat Cörüt getirildi.

 

Bu sezon altyapı  koordinatörlüğü görevi ile birlikte Atilla Erdoğan’ın yardımcılığı görevini birlikte yürüten genç teknik adamın sezon sonuna kadar tam yetkiyle donatılarak göreve getirildiği bildirildi.

Haber: İskender KORDU

Bu haber 1399 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

ÇANTAKÖY 4 İMZA DA ALTYAPIYA

ÇANTAKÖY 4 İMZA DA ALTYAPIYA Süper Amatör Küme ekiplerinden Çantaköysporda 4 imzada altyapı teknik heyetine geldi.

ÇANTAKÖY STADINA ONAY GELDİ

ÇANTAKÖY STADINA ONAY GELDİ Süper Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspora bir müjde de İstanbul Gençlik ve İl Spor Müdürlüğünden geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi