İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


UMMADIĞIMIZ BİR DİRENÇLE KARŞILAŞTIK

UMMADIĞIMIZ BİR DİRENÇLE KARŞILAŞTIK

Tarih 04 Kasım 2019, 11:10 Editör İskender Kordu

Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Atilla Erdoğan 1-0lık Kocasinan galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada hiç beklemedikleri dirençli bir takımla oynadıklarını söyledi.

“UMMADIĞIMIZ BİR DİRENÇLE KARŞILAŞTIK”

 

Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Atilla Erdoğan  1-0’lık Kocasinan galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada hiç beklemedikleri dirençli bir takımla  oynadıklarını söyledi.

 

 Erdoğan  “Güzel bir maç oldu. Hiç ummadığımız bir dirençle  karşılaştık. Kocasinan takımı  gerçekten çok iyi bir takım. Önümüzdeki hafta rakibimiz olan Gülsuyu ile oynayacağız. Bizim  için çok önemli bir maç. Yenip yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Bu haber 1277 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

YEŞİLILGAZDA METE BAŞ DÖNEMİ

YEŞİLILGAZDA METE BAŞ DÖNEMİ Süper Amatör Küme ekiplerinden YeşilIlgazsporda teknik direktörlük görevine Mete Baş getirildi.

EMRE YAŞAR NİKAH YENİLEDİ

EMRE YAŞAR NİKAH YENİLEDİ Süper Amatör Küme ekiplerinden Ağvasporda iç transfer çalışmaları kapsamında bir imza daha geldi.

EN ÇOK OKUNANLAR


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Tayt

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi