İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


B.MİMAROBADA KEMİK SESLERİ

B.MİMAROBADA KEMİK SESLERİ

Tarih 17 Ekim 2019, 00:16 Editör İskender Kordu

Geçtiğimiz hafta Yücesporu deplasmanda 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden B.Çekmece Mimarobaspor için lig yeniden başladı.

B.MİMAROBA’DA KEMİK SESLERİ

 

Geçtiğimiz hafta Yücespor’u  deplasmanda 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden B.Çekmece Mimarobaspor için lig yeniden başladı.

 

 Haftanın ikinci çalışmasını  dün akşam Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda yapan B.Çekmece temsilcisinin çift kalesinde kemik sesleri havada uçuştu. Cevizli Anadolu maçı öncesi takımdaki konsantrasyonun son derece yüksek olduğu gözlendi.

 Teknik Direktör Cem Çalışkan ligin kendileri için bu hafta yeniden başlayacağını söyledi. Çalışkan “Bizim için bu hafta lig yeni başlıyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Artık bu saatten sonra hatayı kaldıracak zaman kalmadı. Satrancı iyi oynayan maçı kazanacak.” Dedi.

Haber: İskender KORDU

Bu haber 1427 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

İSTİKLALDEN SON DAKİKA BOMBASI

İSTİKLALDEN SON DAKİKA BOMBASI Süper Amatör Küme ekiplerinden Osmaniye İstiklal imzaya doymuyor.

TUNA JOKERİNİ BIRAKMADI

TUNA JOKERİNİ BIRAKMADI Süper Amatör Küme ekiplerinden Tunasporda ilk imza iç transferde geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi