İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


TEPECİK ALTYAPISI ABALİYE EMANET

TEPECİK ALTYAPISI ABALİYE EMANET

Tarih 18 Haziran 2019, 11:02 Editör İskender Kordu

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepeciksporda geçtiğimiz sezon altyapı sorumluluğu görevini yürüten Hayrettin Abalinin önümüzdeki sezon da aynı görevinin başında kalacağı kaydedildi.

TEPECİK ALTYAPISI ABALİ’YE EMANET

 

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor’da geçtiğimiz sezon  altyapı sorumluluğu görevini yürüten Hayrettin Abali’nin önümüzdeki sezon  da aynı görevinin başında kalacağı kaydedildi.

 4322

Başkan vekili Temel Eyüboğlu’yla önceki gün biraraya gelen Abali’nin 2019- 2020 sezonunda altyapıda tam yetkili olarak görevini sürdüreceği  öğrenildi.

5566

Protokol sonrasında bir açıklama yapan başkan vekili Temel Eyüboğlu, “Hayrettin Abali’nin bu sezon altyapılardan sorumlu tek yetkilinin olduğunu buradan sizin aracılığınız ile spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Çift taraflı imzaladığımız protokollerle yeni sezonda altyapılardan sorumlu tek kişi Abali İnşaat sponsorluğunda Hayrettin Abali olmuştur. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eyüboğlu, ilerleyen zamanlarda tekrar gerekli açıklamaları Hayrettin Abali ile birlikte tekrar bir araya gelerek planları ve projeleri basın mensuplarıyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

5312

Abali İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükçekmece Tepecikspor Altyapı Sorumlusu Hayrettin Abali, yaptığı kısa açıklamada “Abali İnşaat olarak geçtiğimiz sezon altyapılar anlamında bir yola çıktık ve Büyükçekmece Tepecikspor’un adını bu anlamda çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum.

Geçtiğimiz sezon bir dolu eksiklikler yaşamamıza rağmen işin en iyi şekilde ilerlemesi için gerekeni yapmaya gayret gösterdik. Geçtiğimiz sezon gördüğümüz eksikleri bu sezon asgariye indirip başarılı olmanın yanı sıra A Takımımıza da gerekli oyuncu katkısını sürdürmek için büyük planlarımız olacaktır. Karşılıklı imzaladığımız protokolle Büyükçekmece Tepecikspor, 2019-2020 Futbol sezonunda bu anlamda büyük bir yol kat etmiş olacaktır.  Bizim vereceğimiz destek ve Büyükçekmece Tepecikspor yönetiminin bizlere göstereceği kolaylıklar sahaya yansıdığında bunun meyvelerini A Takımlara vereceğimiz oyuncularla toplayacağız. İnşallah ilerleyen günlerde yeni sezonun planlamalarını yaparak bu sezon güzellikleri hep birlikte yaşamak için gayret göstereceğiz. Yeni sezonda disiplini, takım oluşumunu, teknik ekibi ve planlamalarıyla Büyükçekmece Tepecikspor altyapı anlamında önemli gelişmeler yaşayacaktır. Bunu hep birlikte görme fırsatı yakalayacağız. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 1138 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

AKTÜEL

YİĞİT MADENDEN REDOKSA ZİYARET

YİĞİT MADENDEN REDOKSA ZİYARET Redoks Avcılar Tahtakale Kartallarının Beşiktaşa kazandırdığı Yiğit Maden eski kulübünü ziyarete geldi.

BEYLİKDÜZÜ YAKUPLUNUN ALTIN YILI

BEYLİKDÜZÜ YAKUPLUNUN ALTIN YILI Geride kalan sezonda başarıdan başarıya koşan Beylikdüzü Yakupluspor Tuncay Soyak koordinatörlüğünde ligde katıldığ...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi