İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


DAHA İYİ BİR YERDE BIRAKACAĞIZ

DAHA İYİ BİR YERDE BIRAKACAĞIZ

Tarih 17 Nisan 2019, 00:44 Editör İskender Kordu

Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydından Haber Ekspres Spor Servisine flaş açıklamalar geldi. Aydın, kulübü aldıkları noktadan daha iyi bir noktada bırakacaklarını söyledi.

“DAHA İYİ BİR YERDE BIRAKACAĞIZ”

 

Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın’dan Haber Ekspres Spor Servisi’ne flaş açıklamalar geldi. Aydın, kulübü aldıkları noktadan daha iyi bir noktada bırakacaklarını söyledi.

 

“FAYDALI İŞLER YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM”

Aydın “Kulübü aldığımız noktadan daha iyi bir yerde bırakacağız. Kulübü aldığımızda ligde iki kategoride mücadele ediyorduk. Tesislerimiz tamamlanmamıştı. Bir tek saha vardı. Orada da resmi maç yapamıyorduk. Bu süreçte belediye ile kurduğumuz diyaloglar sayesinde tesisleri n hızlı bir şekilde tamamlanmasına  ön ayak olduk.  Takım sayımızı kademeli olarak arttırarak 9 kategoriye çıkardık. Bununla birlikte futbolcu sayımızı arttırdık. Bununla beraber transfere fazla girmemeye gayret gösterdik. Ama yetenekli gençleri kadromuza katarak yaş ortalamasını 20’de tuttuk. Takımda görev  yapan  hoca sayımızı arttırdık. Tesislerimizde hizmet eden kafeteryamızı faaliyete geçirdik. Öncelikli düşüncemiz altyapıya önem verip kulübümüzü  sürdürülebilir bir düzende yürümesini sağladık. Bunda da başarılı  olduğumuza inanıyorum. Ekibimizle beraber 4 yılı aşkın süre içinde kulübümüze faydalı  işler yaptığımıza  inanıyorum.  Bundan sonraki süreçte yeni gelecek olan yönetici  arkadaşları  kulübü  daha  iyi yerlere getirebilmeleri  için  elimizden gelen desteği  her zaman sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.

“HAKİKATEN ÇOK YORULDUK”

Aday olmaması ile ilgili süreci de değerlendiren Aydın “Bu süreç içinde hakikaten çok yorulduk. Ben kendi şahsıma bıkkınlık gelmeden  görev değişikliği ile yeni heyecanlı kişilerin işin başına gelmesi her zaman iyidir. Bu düşünce ile yapılacak olan görev değişikliğinin  de camiaya hayırlı olacağına inanıyorum. Şahsım adına görev yapan arkadaşlara, yeni görevi devralacak arkadaşlara  da teşekkür eder, başarılar  dilerim.” Dedi.

Haber: İskender KORDU

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

BATI TRAKYADA KIZILKAYA DÖNEMİ

BATI TRAKYADA KIZILKAYA DÖNEMİ Amatör 1.Küme ekiplerinden Batı Trakyada teknik direktör Ömer Kızılkayanın sözleşmesi bir sezon daha uzatıldı.

KÜÇÜKYALI YELKEN MURATINA ERDİ

KÜÇÜKYALI YELKEN MURATINA ERDİ Amatör 1.Küme ekiplerinden Küçükyalı Yelkenspor eski kalecisi Murat Bakiyi yeniden kadrosuna kattı.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi